Koraki za uporabo storitve

Predigra je storitev, ki omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, kličočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Storitev je dostopna na portalu Vodafone live!.

1. PREDIGRA NA VODAFONE LIVE!

Na portalu Vodafone live! je Predigra dostopna prek kategorije Zvonjenja in Slike (glej 2. zavihek Meni) - Predigra.

Predigre so razdeljene v več kategorij, ki so prilagojene različnim glasbenim okusom. Znotraj kategorij se premikaš z uporabo povezav > Naprej in < Nazaj, Iskanje pa ti pomaga najti točno tisto vsebino, ki jo želiš.

Predigro kupiš s klikom na izbrano Predigro in nato ukaz Kupi. Sistem te vodi prek celotnega postopka nakupa in te vsakič obvesti tudi o ceni posamezne Predigre. Če se premisliš, lahko postopek kadarkoli prekineš. Uporaba se zaračuna šele po prejetem obvestilu o prenosu Predigre na tvoj mobilni telefon.

Svojo Predigro si lahko nastavi vsak uporabnik, ki mu mobilni telefon omogoča dostop do portala Vodafone live!.

2. NAKUP IN AKTIVACIJA PREDIGRE

Na portalu Vodafone live! izberi v kategoriji Zvonjenja in Slike (glej 2. zavihek Meni) storitev Predigra. Predigre so razdeljene v več skupin glede na vrsto melodije oziroma zvoka. Izberi tisto melodijo, ki ti najbolj ustreza in ki bo najbolj navdušila tvoje prijatelje.

Predigro kupiš s klikom na izbrano Predigro in nato ukaz Kupi.

Cena Predigre se obračunava po veljavnem ceniku Si.mobila. Ko Predigro enkrat kupiš, je tvoja za vedno - lahko jo odstraniš ali znova uporabiš tolikokrat, kolikorkrat hočeš.

Ob prvi uporabi storitve Predigra ti sistem ponudi možnost, da se naročiš na storitev. Mesečna naročnina na storitev stane 1,29 EUR. Nakup posamezne Predigre znaša 1,29 EUR. Predigro si lahko nastaviš, zamenjaš in uporabiš neštetokrat, saj ti ne bo potekla. Kupiš lahko več Prediger in jih po želji nastavljaš na svojem mobilnem telefonu.

Posamezno Predigro si lahko tudi nastaviš časovno (časovno obdobje; od - do), prav tako pa si lahko nastaviš tudi zvonenje za posameznega klicatelja (moji klicatelji) oz. telefonsko številko.

Če nimaš nobene Predigre nastavljene v kategorijah časovno obdobje oz. moji klicatelji, bo sistem predvajal naključno izbrano Predigro iz mešalne liste.

Ob vsakem nakupu nove Predigre se ti le-ta doda v mešalno listo. V mešalni listi mora biti najmanj ena Predigra, za klicatelje, ki nimajo posebnih nastavitev. Mešalno listo si lahko urejaš, da Predigre dodajaš ali brišeš. Če Predigro odstraniš iz mešalne liste, je le-ta shranjena v Mojih Predigrah, katero lahko kasneje ponovno aktiviraš.

Če Predigre ne želiš več uporabljati, se lahko od storitve odjaviš; v 24-ih urah se bo kot ton zvonjenja na tvojem telefonu povrnil prednastavljeni ton. Če si čez čas ponovno zaželiš Predigro, ki si jo že kupil, jo nastaviš na svoj mobilni telefon s ponovno aktivacijo.

3. NA SPLETNI STRANI WWW.SIMOBIL.SI

Na spletni strani www.simobil.si najdeš Predigre v poglavju Vodafone live! - Zvonjenja in Slike.

Predigre lahko pregleduje vsak, kupuje pa jih lahko samo Si.mobilov uporabnik ali naročnik.

Predigre si predvajaš s klikom nanje - poleg izbrane Predigre klikni ikono za predvajanje.

Predigro kupiš s klikom na ukaz Kupi. Za nakup moraš biti prijavljen. Če še nisi, te storitev opozori na to. Če še nimaš uporabniškega imena in gesla, si ustvari nov uporabniški račun na strani www.simobil.si pod povezavo Registriraj se!

Sistem te vodi prek celotnega postopka nakupa in te vsakič obvesti tudi o ceni posamezne Predigre. Če se premisliš, lahko postopek kadarkoli prekineš. Uporaba se zaračuna šele, ko dobiš potrditev, da je bila Predigra aktivirana in ko prejmeš sporočilo na tvoj telefon.

Znotraj spletni strani si lahko Predigre nastaviš časovno (časovno obdobje), nastaviš zvonjenje za posameznega klicatelja - moji klicatelji (število klicateljev ni omejeno), ter urediš mešalno listo.

Vse informacije v zvezi s pregledovanjem, pošiljanjem ali nakupom vsebin v okviru storitve Zvonjenja in Slike prek spletne strani www.simobil.si lahko dobiš tudi na telefonski številki 040 40 40 40.

4.PREDIGRE Z SMS sporočili

Izbrano Predigro lahko kupiš tudi prek SMS sporočila. Na spletni strani www.simobil.si ali na portalu Vodafone live! izberi Predigro, ki jo želiš imeti. Zapomni si njeno ključno besedo - zaporedje 6 črk, ki jih vedno najdeš poleg Predigre.

Za Predigro pošlji na številko 9999 SMS sporočilo z vsebino:

  • PI ključna beseda - enako za vse vrste mobilnih telefonov

V nekaj sekundah boš prejel povratno SMS sproočilo o uspešni aktivacije Predigre.

Če naročnine na Predigro nimaš aktivne, se ti le-ta avtomatično aktivira ob prvem nakupu.

1344