S polovičko osrečite dvojno. Bližnjega in sebe!

Najlepše so tiste ugodnosti, ki jih lahko delimo. Pripeljite prijatelja, sodelavca ali sorodnika, ki še ni na Si.mobilu, in oba bosta prihranila!

Najlepše so tiste ugodnosti, ki jih lahko delimo. Pripeljite prijatelja, sodelavca ali sorodnika, ki še ni na Si.mobilu in oba bosta prejela 50 % popusta na mesečno naročnino za kar 2 leti na paketih SVOBODNI ali ORTO TRIPSTER+! Tudi brez vezave!
 

 

Priporočite bližnjemu najboljši paket!

 

 

SVOBODNI M

ORTO TRIPSTER+

Klici, SMS in MMS neomejeno neomejeno
Prenos podatkov v Sloveniji 8 GB prenosa podatkov 8 GB prenosa podatkov
Tujina 1000 min, 1000 SMS in 1 GB v vseh državah EU 1 GB prenosa podatkov v 69 državah sveta
   

24,99€/m
12,50 €/m

19,99€/m
10,00€/m

 

50 % popusta na mesečno naročnino velja za 2 leti, za vas in za vašega prijatelja, sodelavca ali sorodnika.

 

Pošljite SMS s ključno besedo KODA na 4333 ter osrečite sebe in bližnjega s polovično mesečno naročnino!

Pohitite, akcija velja do 31. 3. 2017.

Več o promocijski ponudbi

Promocijska ponudba vsebuje (i) znižanje cene mesečne naročnine v višini 50% za obdobje 2 leti (oziroma do prekinitve naročniške pogodbe obstoječega naročnika ali tretje osebe, ki koristi popust v okviru te ponudbe – kar je prej) in velja za vse nove naročnike, ki s Si.mobil d.d. od 10.3.2017 do vključno 31.3.2017 sklenejo naročniško pogodbo na paketih SVOBODNI S, SVOBODNI M, SVOBODNI L, ORTO TRIPSTER+, PODJETNI SVOBODNI S, PODJETNI SVOBODNI M in PODJETNI SVOBODNI L (na vseh paketih PODJETNI velja ta ponudba samo za mala podjetja z največ petimi številkami) ter (ii) znižanje cene mesečne naročnine za obstoječe naročnike na kateremkoli naročniškem paketu v ponudbi Si.mobila (razen Sim za souporabo, All Inclusive, Podjetni zakup, Poslovni Premium) v višini 50% za obdobje, za katerega na podlagi priporočila obstoječega naročnika tretji, ki ni in v zadnjih 45 dnevih ni bil Si.mobilov naročnik, pod pogoji te ponudbe sklene novo naročniško pogodbo s Si.mobilom in sicer maksimalno za 2 leti (popust se preneha obračunavati v trenutku, ko tretji ali obstoječi naročnik prekine naročniško razmerje, sklenitev katerega predstavlja pogoj za obračun predmetnega popusta). Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe. Popust je unovčljiv le ob predložitvi kode, ki je bila s strani Si.mobila posredovana osebi, ki je poslala ključno besedo »KODA« na številko 4333, pri čemer je vsaka koda unovčljiva le enkrat. Ugodnosti predmetne ponudbe nista združljivi med seboj in tudi ne z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami Si.mobila, kar pomeni, da se popusti ne seštevajo (ugodnost predmetne promocijske ponudbe se torej ne sešteva z drugimi popusti na mesečno naročnino, tudi ne s popustom na mesečno naročnino za naročnike, ki imajo istočasno sklenjeno naročniško pogodbo za mobilne in širokopasovne storitve). Promocija tudi ni združljiva z 20 € popusta pri nakupu prek spletne trgovine. Popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Promocijsko ponudbo je možno koristiti na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. Za storitve veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz za pravne osebe in podjetnike, ki so skupaj s cenami naprav, s cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter ostalimi pogoji na voljo na 040404040 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike) in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.

Več Skrij