Domači internet


Paketi Domači internet so namenjeni vsem, ki nimate dostopa do širokopasovnega fiksnega interneta ali pa z njim niste zadovoljni, imate pa dobro pokritost s Si.mobilovim LTE/4G omrežjem. Domači internet omogoča brezžično povezavo, s tem pa kakovosten in enostaven dostop do interneta.

Spodnje cene v tabeli so zaradi napak v ceniku napačne. Pri nakupu paketov Domači internet se vam bodo naknadno upoštevale naslednje cene: Domači internet 1 za 16,99 €/m, Domači internet 2 za 19,99 €/m in Domači internet 3 za 25,99 €/m.

 

Izbirate lahko med tremi različnimi paketi z neomejeno količino prenosa podatkov:

 

 

Domači internet 1

izberi in sestavi paket

Domači internet 2

izberi in sestavi paket

Domači internet 3

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 24,99 €/m
16,99 €/m
29,99 €/m
19,99 €/m
39,99 €/m
25,99 €/m
Prenos podatkov
Hitrost prenosa podatkov 4/2 Mbit/s 10/3 Mbit/s 20/5 Mbit/s
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Paketi Domači internet so na voljo z napravo Huawei router B315:

 

  • Prenos podatkov s hitrostjo do 150 Mbit/s v smeri k uporabniku
    in do 50 Mbit/s v smeri od uporabnika.

  • Podpira LTE/4G tehnologijo.

  • Na napravo se lahko hkrati priključi do 32 različnih uporabnikov.

  • Doseg Wi-Fi signala do 250 metrov.

Izberite 3-dnevni brezplačni preizkus!

Ob nakupu naprave na enem izmed Si.mobilovih prodajnih mest imate na voljo
3-dnevni brezplačni preizkus. Če z delovanjem storitve in naprave niste zadovoljni,
jo lahko v roku treh delovnih dni vrnete na prodajno mesto.

Spremljajte vaše najljubše TV programe preko paketov Domači internet!

Storitev omogoča Si.mobilovo 4G/LTE omrežje, ki zagotavlja delovanje paketov Domači internet, na katerih lahko vklopite opcijo za ogled TV programov.

Preverite ponudbo Domači internet in TV

Zakaj je Si.mobilov Domači internet prava izbira za vas?

Neomejen prenos podatkov!

Pri porabljeni količini 100 GB se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mbit/s.

Enostavna uporaba

Brez predhodnega usklajevanja in obiskov tehničnega osebja. Napravo priključite na električno omrežje in Wi-Fi že deluje!

Takojšen priklop brez kablov za internet

Brez nepotrebnih fizičnih posegov, vrtanja lukenj in vozlov žic (optike ali kabla).  Vse, kar potrebujete, je električna energija in ustrezna LTE/4G pokritost!

Izjemno ugodna cena naprave Huawei router B315

Naprava omogoča povezavo do kar 32 naprav hkrati: (prenosni) računalniki, tablice, mobilni telefoni, ipd. Ob vezavi na 24 mesecev je cena naprave na vseh paketih le 1 EUR.

Brez tveganja pri nakupu

Možnost 3-dnevnega preizkusa: brezplačni preizkus je na voljo samo pri nakupu na fizičnih prodajnih mestih Si.mobil.

Združite svoj Domači internet z opcijo Voyo ali Hangar mapo

 

Voyo

 

VOYO je slovenska spletna videoteka in televizija. V videoteki lahko izbirate filme, serije, resničnostne šove, risanke in hite domače produkcije, v živo in s 7-dnevnim časovnim zamikom pa lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate najbolj priljubljene TV-programe POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO.

Za vklop opcije VOYO pošljite SMS na 4040 s ključno besedo VOYO.

 

Hangar Mapa

 

Hangar Mapa je Si.mobilova brezplačna aplikacija, ki vsem naročnikom Si.mobilovih zasebnih storitev nudi 4 GB prostora za varno shranjevanje podatkov, kot so slike, glasba, dokumenti in podobno. 

Prenesite si mobilno aplikacijo Hangar Mapa ali preizkusite spletno različico aplikacije, kjer vam je na voljo tudi aplikacija za osebni računalnik. 

Več o paketu Domači internet

Ponudbo za pakete Domači internet lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki Si.mobila. Priključnina na pakete Domači internet je 11,99 EUR in se zaračuna v enkratnem znesku. Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Hitrosti, navedene pri posameznem paketu predstavljajo najvišje možne hitrosti, dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo Domači internet uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si Si.mobil pridržuje pravico izklopa storitve. Statični IP naslov na paketih Domači internet ni mogoč. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. SI.MOBIL, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana. Več informacij dobite na Si.mobilovih prodajnih mestih, na www.simobil.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike). Vse cene vključujejo DDV. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Več o posebni ponudbi paketov Domači internet

Posebna ponudba paketov Domači internet je veljavna do vključno 9. 4. 2017 in velja za nove in po pogojih Predčasnega odplačila naprave obstoječe naročnike paketov Domači internet ob 24-mesečni vezavi na paket, pri čemer je pogoj razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino velja 24 mesecev. Ponudba ni združljiva z ostalimi Si.mobilovimi ugodnostmi. Paketi Domači internet vključujejo dostop do LTE tehnologije, hitrosti prenosa podatkov pa predstavljajo najvišje možne hitrosti. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike, Dodatni opis paketov Domači internet, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.
Več Skrij