Mobilni_neskoncni_predplacniski

Naročniški mobilni internet

Paketi za prenos podatkov in brskanje po spletu.

Naročniški paketi Mobilni internet
Med novimi paketi Hitri internet lahko prav vsak uporabnik najde zase najbolj primernega. Paketi se razlikujejo glede na količine in hitrosti prenosa podatkov.

Paketi vključujejo uporabo LTE tehnologije
Vsi paketi že vključujejo uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Hitrost podatkov je omejena in odvisna od paketa.

Preprosto in neodvisno od lokacije ali naprave
Uporaba Si.mobilovega mobilnega interneta je preprosta in neomejena z lokacijo ali napravo. Vsem novim naročnikom na paketih Hitri internet ponujamo tudi 3-dnevni preizkus.

 

 

Hitri internet S

izberi in sestavi paket

Hitri internet M

izberi in sestavi paket

Hitri internet L

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 7,99 €/m 11,99 €/m 20,99 €/m
Prenos podatkov 1 GB 10 GB 20 GB
Hitrost prenosa podatkov do 10/3 Mbit/s do 40/5 Mbit/s do 150/50 Mbit/s
Število dodatnih SIM kartic za Paket 2. SIM do 2 kartici za 5 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5 €/m (na SIM)
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Po porabljeni vključeni količini zakupljenih podatkov je prenos podatkov onemogočen.

Zakup dodatnega prenosa podatkov

Po porabljeni vključeni količini zakupljenih podatkov si lahko zakupite dodatne količine podatkov.

Enkratni zakup Tudi če presežete zakupljeno količino prenosa podatkov, si normalno hitrost lahko povrnete z enkratnim zakupom določene količine.
2,99€/m
1 GB

Pošljite SMS na 4040 z vsebino ZAKUP 1GB

SPO_Zakup_1GB SPO_Zakup_1GB Zakup 1 GB
7,99€/m
10 GB

Pošljite SMS na 4040 z vsebino ZAKUP 10GB

SPO_Zakup_10GB SPO_Zakup_10GB Zakup 10 GB

Zakup 1GB je na voljo na vseh treh paketih Hitri internet.Zakup 10GB pa na paketih Hitri internet M in Hitri internet L.

Prenos podatkov iz opcij Zakup velja do konca obračunskega cikla. Če uporabnik porabi prenos podatkov iz opcije Zakup, si lahko vklopi novo opcijo.

Več Skrij

Nočna opcija Brezplačen in neomejen prenos podatkov vsak dan med polnočjo in 6.uro zjutraj za naročnike paketov Mobilni internet.
9 €/m
Med 0:00 in 6:00 se ne črpa iz zakupljene količine paketa
SPO_Night_Option SPO_Night_Option Nočna opcija

Nočna opcija je na voljo za vse naročniške pakete ORTO, OSNOVNI, NESKONČNI in SENIOR, kot tudi stare pogovorne pakete: ORTO U NULO, ORTO SMART, XS ZATE, S ZATE, M ZATE, L ZATE, XL ZATE, ZATE Senior, Paket 9, Praznični paket, Veliki praznični paket, Neskončni paket. Na voljo je tudi za vse naročniške pakete Mobilni internet (300MEGA, 1GIGA, 3GIGA, 15GIGA), medtem ko paket Mobilni internet 45GIGA Nočno opcijo že vključuje. Vklopiti jo je mogoče tudi na starih paketih Mobilni internet: Mobilni internet XS, Mobilni internst S, Mobilni internet M, Mobilni internet XL, Mobilni internet XXL, Mobilni internet Voyo in Mobilni internet Prestigio ter naročniških paketih Podjetni Osnovni, Podjetni Neskončni, Podjetni zakup in Poslovni SMART.

Več Skrij

Več o paketih Hitri internet

Ponudbo za pakete Hitri internet lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki Si.mobila. Vključena količina prenosa podatkov znotraj paketov velja za prenos podatkov v Si.mobilovem omrežju. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po dosegu zakupljene količine znotraj obračunskega cikla je prenos podatkov onemogočen, za nadaljnjo uporabo si lahko uporabnik zakupi eno od dodatnih opcij. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 EUR/min in 0,2 EUR na SMS/MMS. Več informacij, tudi o Pogojih uporabe paketov Hitri internet, cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi dobite na Si.mobilovih prodajnih mestih, na www.simobil.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike). Vse cene vključujejo DDV. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000. 

Več Skrij

Kako lahko postanete naročniki?

Naročniški paketi Mobilni internet so namenjeni vsem fizičnim in pravnim osebam. Za sklenitev naročniškega razmerja potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Naročniško razmerje lahko sklenete na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih ali preko spleta.

Za osebe starejše od 15 let oz. mlajše od 18 let lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopniki.

Ostale informacije lahko dobite na Si.mobilovih prodajnih mestih ali na telefonski številki 040 40 40 40.

Več Skrij

Preden kupim vedno preizkusim: 3-dnevni brezplačni preizkus

Tridnevni preizkus velja le za nove naročnike Si.mobila, ob sklenitvi naročniškega razmerja na enem od novih paketov Mobilni internet in hkratnem nakupu WiFi naprave ali USB modema. V kolikor s paketom Mobilni internet oziroma napravo niste zadovoljni, lahko v 3 delovnih dneh od dneva nakupa brez razloga odstopite od Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in Naročniške pogodbe za Mobilni internet. To storite tako, da napravo nepoškodovano in v originalni embalaži vrnete na prodajno mesto Si.mobil, kjer ste ga kupili. V tem primeru vam Si.mobil ne bo zaračunal prve mesečne naročnine in priključnine na Mobilni internet ter vam bo ob vrnitvi WiFi naprave oziroma USB modema povrnil kupnino. Na voljo je izključno na fizičnih prodajnih mestih Si.mobil, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje zalog. Tridnevni preizkus ni na voljo za paketa Mobilni internet + Voyo in Mobilni internet Prestigio.
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false