mob-internet_tablica_960x275.png

Paket Neskončni internet

Kjerkoli in kadarkoli brskajte po internetu ter prenašajte podatke s paketom Neskončni internet.

Paket Neskončni internet omogoča popolno svobodo pri uporabi interneta na tablici ali prenosnem računalniku.

Z neomejenim prenosom podatkov lahko dostopate do interneta kjerkoli in kadarkoli ter brez nepotrebnega iskanja javnih WiFi točk. Istočasno pa ste lahko brez skrbi, saj prenosa podatkov ne bo zmanjkalo.

Paket vključuje uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Hitrost prenosa podatkov je omejena, količina pa resnično neomejena.

 

 

Neskončni internet

Mesečna naročnina 19,99 €/m
16,99 €/m
Prenos podatkov
Hitrost prenosa podatkov 4/2 Mbit/s
LTE a
   

Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku. Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Za popolno doživetje neomejenega interneta, priporočamo enega izmed odličnih tabličnih računalnikov ali WiFi napravo po izjemnih akcijskih cenah:

Alcatel One Touch POP 10

Alcatel One Touch POP 10

24 X  2 €
Na paketu
Neskončni internet
Barve na voljo
ZTE  MF910 Mobile Wifi

ZTE MF910 Mobile Wifi

1 €
Na paketu
Hitri internet L
Barve na voljo
ZTE MF831 4G USB modem

ZTE MF831 4G USB modem

24 X  1 €
Na paketu
Hitri internet M
Barve na voljo

Več o paketu Neskončni internet

Ponudbo za paket Neskončni internet lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki Si.mobila. Na paketu je omogočena neomejena uporaba prenosa podatkov v Si.mobilovem omrežju. Omogočen je dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 EUR/min in 0,22 EUR na SMS/MMS. Cene naprav za mobilni internet veljajo ob vezavi za 24 mesecev na paketu Neskončni internet. Cene naprav za mobilni internet so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, od katerih stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil d.d. Več informacij, tudi o Pogojih uporabe paketov Mobilni internet, cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi dobite na Si.mobilovih prodajnih mestih, na www.simobil.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike). Vse cene vključujejo DDV. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij