Mobilni_neskoncni_predplacniski

Paket Neskončni internet

Kjerkoli in kadarkoli brskajte po internetu ter prenašajte podatke s paketom Neskončni internet.

Paket Neskončni internet omogoča popolno svobodo pri uporabi interneta na tablici ali prenosnem računalniku.

Z neomejenim prenosom podatkov lahko v Sloveniji dostopate do interneta kjerkoli in kadarkoli ter brez nepotrebnega iskanja javnih WiFi točk. Istočasno pa ste lahko brez skrbi, saj prenosa podatkov ne bo zmanjkalo.

Paket vključuje uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Hitrost prenosa podatkov je omejena, količina pa resnično neomejena.

 

 

Neskončni internet

Mesečna naročnina 19,99 €/m
16,99 €/m
Prenos podatkov
Hitrost prenosa podatkov 4/2 Mbit/s
LTE a
   

Želite poleg paketa tudi napravo? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku. Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Za popolno doživetje neomejenega interneta, priporočamo enega izmed odličnih tabličnih računalnikov ali WiFi napravo po izjemnih akcijskih cenah:

Huawei E5180 webcube

Huawei E5180 webcube

1 €
Na paketu
Neskončni internet
Barve na voljo
Lenovo Tab 2 A10-30

Lenovo Tab 2 A10-30

24 X  2 €
Na paketu
Neskončni internet
Barve na voljo

Več o paketu Neskončni internet

Ponudbo za paket Neskončni internet lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki Si.mobila. Na paketu je omogočena neomejena uporaba prenosa podatkov v Si.mobilovem omrežju v Sloveniji. Omogočen je dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 EUR/min in 0,22 EUR na SMS/MMS. Cene naprav za mobilni internet veljajo ob vezavi za 24 mesecev na paketu Neskončni internet. Cene naprav za mobilni internet so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, od katerih stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil d.d. Več informacij, tudi o Pogojih uporabe paketov Mobilni internet, cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi dobite na Si.mobilovih prodajnih mestih, na www.simobil.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike). Vse cene vključujejo DDV. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Več o posebni ponudbi Neskončni internet

Posebna ponudba znižane cene za paket Neskončni internet (redna cena 19,99 EUR/mesec, akcijska cena 16,99 EUR/mesec) je veljavna do 31. 8. 2017 in jo lahko uveljavljajo vsi novi naročniki paketa Neskončni internet, ki sklenejo novo naročniško pogodbo brez vezave ali z vezavo za 24 mesecev z nakupom tablice ali druge naprave za mobilni internet. Akcijska cena bo veljavna 24 mesecev od sklenitve pogodbe. Na navedenem paketu je omogočena neomejena uporaba prenosa podatkov v Si.mobilovem omrežju v Sloveniji ter dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 EUR/min in 0,22 EUR na SMS/MMS. Cene naprav za mobilni internet veljajo najmanj do 31. 8. 2017, ob pogoju, da so naprave na zalogi in ob vezavi za 24 mesecev na paketu Neskončni internet. V primeru da so cene naprav za mobilni internet razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve.  Za storitve veljajo Splošni pogoji in Posebni  pogoji paketov Mobilni internet, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin dostopni na Si.mobilovih prodajnih mestih, na www.simobil.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike). Vse cene vključujejo DDV. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij