Paket ALL INCLUSIVE

Paket za najbolj zahtevne uporabnike, ki svoj mobilni telefon pogosto uporabljate tako doma, kot tudi v tujini in ste radi v koraku s časom in tehničnim razvojem. Paket All inclusive vam omogoča, da boste imeli vedno najnovejši telefon, saj ga lahko zamenjate vsako leto, telefon pa je tudi vključen v ceno samega paketa.  

Neomejena popolna komunikacija doma in v državah EU s popolnim nadzorom računa je glavna prednost paketa ALL INCLUSIVE.

 

 

ALL INCLUSIVE

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 189,99 €/m
Mobilni telefon Menjava vsakih 12 mesecev vključena v ceno mesečne naročnine
Prenos podatkov v Sloveniji
SMS/MMS v Sloveniji
Klici v vsa slovenska omrežja
Hitrost prenosa podatkov v Sloveniji 150/50 Mbit/s
Klici v tujino (območje EU)
Mednarodni SMS/MMS (območje EU)
Klici v tujini (območje EU)
SMS/MMS v tujini
Prenos podatkov v tujini (območje EU)
Hitrost prenosa podatkov v tujini glede na operaterja
Število dodatnih SIM kartic za Paket 2. SIM do 2 kartici za 5 €/m (na SIM)
1 kartica je brezplačna
Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Dodatne informacije o paketu ALL INCLUSIVE

Hitrosti, navedene pri posameznem paketu, predstavljajo najvišje možne hitrosti na vsakem paketu. Dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju, trenutne zasedenosti bazne postaje in tehnologije dostopa (2G, 3G ali 4G). Hitrost prenosa podatkov v Sloveniji se po porabljeni količini 30 GB podatkov v posameznem obračunskem obdobju zmanjša na 64 kB/s. Prenos podatkov v EU vsebuje količino 2 GB podatkov dnevno. V primeru, da naročnik to celotno količino prenosa podatkov porabi v enem dnevu, se mu prenos podatkov ustavi. Prenos podatkov se mu ponovno aktivira naslednji dan v katerem lahko naročnik ponovno prenese količino 2 GB podatkov. Naročnik paketa ima možnost ob 24 mesečni vezavi kupiti katerikoli telefon iz aktualne Si.mobilove ponudbe za 1 EUR vsakih 12 mesecev. Priključnina na izbrani naročniški paket je 11,99 EUR in se zaračuna v enkratnem znesku.

Več Skrij

Več o paketu ALL INCLUSIVE

Ponudbo za paket  ALL INCLUSIVE lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki Si.mobila.

Neskončne količine klicev in drugih storitev so namenjene običajni uporabi v Si.mobilovem mobilnem omrežju ali omrežju Si.mobilovih roaming partnerjev. To pomeni, da kakršnakoli uporaba storitev, ki bi lahko škodovala delovanju, integriteti, kvaliteti ali varnosti Si.mobilovega mobilnega omrežja ali omrežja Si.mobilovega roaming partnerja, ni dovoljena (npr. preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, itd.). Prav tako ni dovoljena uporaba storitev v komercialne namene ali preprodaja storitev tretjim osebam ter uporaba storitev s sistemi za samodejno zaključevanje klicev, s sistemi za klicanje brez posredovanja človeka ipd.. V primeru, da Si.mobil oceni, da je naročnikova uporaba storitev v nasprotju s pogoji uporabe storitev, si Si.mobil pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali omejiti uporabo skladno s Splošnimi pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev družbe Si.mobil d. d. V izogib dvomu se bo v vsakem primeru, ko bo naročnik opravil več kot 2 GB prenosa podatkov na dan v tujini, prenos podatkov ustavil, po 30GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji pa se bo hitrost upočasnila na 64 kbit/s. 

Vezava in obroki pri prehodu na paket za obstoječe naročnike: Pri menjavi na paket All Inclusive za obstoječe naročnike, ki so vezani in imajo odprte obroke, se prenesejo vezava in obroki na paket All Inclusive. Čez 12 mesecev od datuma menjave paketa lahko uporabnik vzame nov telefon brez doplačila, poplača pa preostale obroke.

Za ALL INCLUSIVE paket veljajo posebni pogoji uporabe, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin ter pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike in pogoji ponudbe na voljo na 040 40 40 40, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Cene so v evrih in vsebujejo DDV.

Več Skrij