Paketi ORTO za mlade

Paketi ORTO so ustvarjeni za mlade, ki pogosto uporabljate prenos podatkov, veliko kličete in komunicirate preko SMS in MMS sporočil.

Zakaj izbrati paket ORTO?

  • Omogoča nakup najnovejših modelov telefonov na obroke.
  • Brez presenečenj na računu, saj je vsak dodatni gigabajt samo 3 EUR v Sloveniji.
  • Pregled nad porabo in SMS obveščanje glede porabe prenosa podatkov.
 

Zagotovite si 3 mesece brezplačnega zavarovanja naprave s paketom ORTO TRIPSTER+ ali ORTO GIGASTAR.

 

 

ORTO GIGASTAR

izberi in sestavi paket

ORTO TRIPSTER+

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 14,99 €/m 19,99 €/m
Prenos podatkov 15 GB 8 GB
Klici v Si.mobilovem mobilnem omrežju 0,01 EUR/min
Klici v ostala slovenska omrežja 0,01 EUR/min
SMS/MMS 0,01 EUR/sporočilo
Hitrost prenosa podatkov 150/50 Mbit/s 150/50 Mbit/s
Samodejno podatkovno prilagajanje 1 GB 4 EUR 3 EUR
Uporaba prenosa podatkov v 65 državah sveta - 1 GB
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Več o paketu ORTO GIGASTAR

Ponudba ORTO GIGASTAR je na voljo za vse nove in po pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječe naročnike Si.mobil. Paket GIGASTAR za ceno 14,99 EUR vključuje 15 GB prenosa podatkov, minute, SMS in MMS sporočila pa se plačujejo po porabi 0,01 EUR na enoto. Po doseženi vključeni količini 15 GB prenosa podatkov v posameznem obračunskem ciklu se naročniku avtomatično vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 1 GB za 4 € v Si.mobilovem omrežju. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega cikla, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Več o paketu ORTO TRIPSTER+

Ponudba ORTO TRIPSTER+ je na voljo za vse nove in po pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječe naročnike Si.mobil. Paket ORTO TRIPSTER+ za ceno 19,99 € na mesec vključuje neskončne klice in SMS/MMS sporočila v Sloveniji, 8 GB prenosa podatkov v Sloveniji in 1 GB prenosa podatkov v izbranih državah in omrežjih (seznam je na voljo na povezavi http://www.orto.si/#drzave). Po doseženi vključeni količini 8 GB prenosa podatkov v posameznem obračunskem ciklu se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se avtomatično vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 1 GB za 3 € v Si.mobilovem omrežju oz. dodatni zakup prenosa podatkov v količini 250 MB za 4,99 € v tujini (kadar se naročnik nahaja v tujini). Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega cikla, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Če ni drugače navedeno, strošek menjave paketa za obstoječe naročnike znaša 9,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Več o promocijski ponudbi ORTO DIL

Ponudbo najnižjih cen izbranih naprav na zalogi v ponudbi Si.mobil d.d. s 24-mesečno vezavo na paketih ORTO TRIPSTER+ in ORTO GIGASTAR glede na primerljivo ponudbo drugih ponudnikov na trgu, t.j. izključno Telekom Slovenije d.d., Telemach d.o.o. in T-2 d.o.o., ki imajo z družbo Si.mobil d.d. primerljivo ponudbo (v nadaljevanju: Garancija najnižjih cen) ter ponudbo, da Si.mobil d.d. uporabnika v primeru sklenitve Si.zavarovanja za navedene izbrane naprave oprosti plačila premije za Si.zavarovanje v prvih treh mesecih po sklenitvi naročniške pogodbe, lahko od 22. 11. 2016 do vključno 31. 12. 2016 izkoristijo vsi novi in po pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki Si.mobil, ki se z nakupom izbrane naprave na zalogi na paketih ORTO TRIPSTER+ in ORTO GIGASTAR vežejo za obdobje 24 mesecev. Garancija najnižjih cen pomeni, da Si.mobil d.d. v navedenem obdobju zagotavlja, da so cene izbranih naprav na dan nakupa naprave pri Si.mobilu ob 24-mesečni vezavi na paketih ORTO TRIPSTER+ in ORTO GIGASTAR glede na splošno ponudbo drugih zgoraj navedenih ponudnikov na trgu, pri Si.mobil d.d. najnižje. Garancija najnižjih cen ne velja za naprave, ki so pri konkurenčnih ponudnikih ponujene pod posebnimi pogoji, v akciji, na razprodaji, v individualnih ponudbah oziroma v ponudbah, s katerimi se zahteva vezava še na kakršnekoli druge storitve ponudnikov in podobno. V primeru, da bi posamezni uporabnik družbi Si.mobil d.d., predložil dokazilo, da je katerikoli od navedenih ponudnikov, isti dan kot je bil opravljen nakup pri Si.mobilu, ponujal isto napravo ob 24 mesečni vezavi na primerljivem paketu po cenah, nižjih od Si.mobilove Garancije najnižjih cen, bo Si.mobil d.d. naročniku znižal ceno izbrane naprave, tako da bo le-ta nižja od ponudbe drugega ponudnika. Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil, d. d.. Po izteku trimesečnega obdobja, v katerem bodo uporabniki oproščeni plačila premije za Si.zavarovanje, bo Si.mobil uporabnikom začel obračunavati premijo v skladu z veljavnim cenikom, razen če se uporabniki odjavijo pred iztekom navedenega obdobja s klicem na 040404040 ali obiskom Si.mobilovega prodajnega mesta. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev, za Si.zavarovanje pa Splošni pogoji za zavarovanje mobilnih in multimedijskih naprav – 2014/1, ki so skupaj z najnižjimi cenami in s spiskom izbranih naprav ter s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na voljo na 040404040, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.
Več Skrij

Kaj se zgodi po 31. letu?

Kaj se zgodi po 31. letu?

Naročniki oziroma uporabniki paketov ORTO bodo po dopolnjenem 31. letu starosti samodejno prešli na naročniško razmerje:

  • ORTO TRIPSTER+, ORTO ELASTIK, Praznični ORTO ELASTIK, ORTO SMART, ORTO BOMBASTIK, ORTO GIGASTIK, ORTO GIGASTIK 6 GB, ORTO TRIPSTER, ORTO TRIPSTER PLUS prehod na paket SVOBODNI M,
  • ORTO GIGASTAR, ORTO ELASTIK MINI, ORTO U NULO, ORTO FANTASTIK, ORTO STARTASTIK prehod na paket SVOBODNI S

Stroški prehoda se v primeru avtomatske migracije uporabnika ne zaračunajo, tudi če je stranka vezana. 

Več Skrij

Kako postanem naročnik?

Naročniško razmerje za pakete ORTO lahko sklenete kot polnoletna fizična oseba od dopolnjenega 11. do dopolnjenega 31. leta starosti na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih ali preko spleta. Za mladoletne osebe od dopolnjenega 11. leta dalje lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopnik. Pri sklenitvi naročniškega razmerja potrebujete veljavni osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in svojo davčno številko.
Več Skrij

O starih paketih ORTO

Več o starih paketih ORTO si lahko preberete v Ceniku starih paketov za obstoječe porabnike.
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false