Paketi ORTO za mlade

Paketi ORTO so ustvarjeni za mlade, ki pogosto uporabljate prenos podatkov, veliko kličete in komunicirate preko SMS in MMS sporočil.

Paket ORTO Tripster+ ima vse, kar potrebuješ – tako doma kot po svetu. Od sedaj pa do konca marca po znižani ceni, ki jo obdržiš za 1 leto, in z možnostjo, da ostaneš #ORTO za vedno. Tudi po dopolnjenem 31. letu.

Paket ORTO Gigastar pa je namenjen adrenalinskim surfarjem, saj vključuje kar 15 GB prenosa podatkov, minute, SMS in MMS sporočila pa se plačuje po porabi 0,01 EUR na enoto.

Zakaj izbrati paket ORTO?

  • Omogoča nakup najnovejših modelov telefonov na obroke.
  • Brez presenečenj na računu, saj je vsak dodatni gigabajt samo 3 EUR v Sloveniji.
  • Pregled nad porabo in SMS obveščanje glede porabe prenosa podatkov.

 

 

ORTO GIGASTAR

izberi in sestavi paket

ORTO TRIPSTER+

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 14,99 €/m 19,99 €/m
15,99 €/m
Prenos podatkov 15 GB 8 GB
Klici v Si.mobilovem mobilnem omrežju 0,01 EUR/min
Klici v ostala slovenska omrežja 0,01 EUR/min
SMS/MMS 0,01 EUR/sporočilo
Hitrost prenosa podatkov 150/50 Mbit/s 150/50 Mbit/s
Število dodatnih SIM kartic za Paket 2. SIM do 2 kartici za 5 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5 €/m (na SIM)
Samodejno podatkovno prilagajanje 1 GB 4 EUR 3 EUR
Uporaba prenosa podatkov v 65 državah sveta - 1 GB
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Skleni WIZ dopolnilno zdravstveno zavarovanje in izkoristi ORTO popuste 

  • Postani ORTO ali podaljšaj svojo obstoječo ORTO vezavo,
  • zavaruj se z WIZ dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem,
  • izkoristi super dodatne popuste na ORTO telefone, mesečno naročnino ali avtomobilsko zavarovanje.

Izkoristi super ponudbo in ujemi dve muhi na en mah. Več na wiz.si/orto

Več o posebni ponudbi znižanega paketa ORTO TRIPSTER+

Ponudba zajema: (i) ponudbo, da lahko naročniki za vedno obdržijo izbrani katerikoli paket iz produktne linije ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti, in sicer dokler bodo naročniki pri Si.mobil d.d in (ii) ponudbo znižanja cene mesečne naročnine paketa ORTO TRIPSTER+ v višini 4 EUR za 1 leto po sklenitvi naročniške pogodbe. Navedena ponudba velja za vse nove in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječe naročnike Si.mobil d.d., ki s Si.mobil d.d. od 14. 2. 2017 do vključno 31. 3. 2017 sklenejo pogodbo o vezavi za 24 mesecev z nakupom izbrane naprave na zalogi ali s popustom na mesečno naročnino na paketu ORTO TRIPSTER+. Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil, d. d. Ugodnost predmetne ponudbe ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami Si.mobila, kar pomeni, da se popusti ne seštevajo (ugodnost predmetne promocijske ponudbe se torej ne sešteva z drugimi popusti na mesečno naročnino razen s popustom na mesečno naročnino po Pogodbi o zagotovitvi posebne ugodnosti). Vse cene vključujejo DDV. Za storitve veljajo Splošni pogoji, ki so skupaj s spiskom izbranih naprav, s cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter ostalimi pogoji na voljo na 040404040 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike), www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.
Več Skrij

Več o paketu ORTO GIGASTAR

Ponudba ORTO GIGASTAR je na voljo za vse nove in po pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječe naročnike Si.mobil. Paket GIGASTAR za ceno 14,99 EUR vključuje 15 GB prenosa podatkov, minute, SMS in MMS sporočila pa se plačujejo po porabi 0,01 EUR na enoto. Po doseženi vključeni količini 15 GB prenosa podatkov v posameznem obračunskem ciklu se naročniku avtomatično vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 1 GB za 4 € v Si.mobilovem omrežju. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega cikla, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Kaj se zgodi po 31. letu?

Kaj se zgodi po 31. letu?

Naročniki oziroma uporabniki paketov ORTO bodo po dopolnjenem 31. letu starosti samodejno prešli na naročniško razmerje:

  • ORTO TRIPSTER+, ORTO ELASTIK, Praznični ORTO ELASTIK, ORTO SMART, ORTO BOMBASTIK, ORTO GIGASTIK, ORTO GIGASTIK 6 GB, ORTO TRIPSTER, ORTO TRIPSTER PLUS prehod na paket SVOBODNI M,
  • ORTO GIGASTAR, ORTO ELASTIK MINI, ORTO U NULO, ORTO FANTASTIK, ORTO STARTASTIK prehod na paket SVOBODNI S

Stroški prehoda se v primeru avtomatske migracije uporabnika ne zaračunajo, tudi če je stranka vezana. 

Več Skrij

Kako postanem naročnik?

Naročniško razmerje za pakete ORTO lahko sklenete kot polnoletna fizična oseba od dopolnjenega 11. do dopolnjenega 31. leta starosti na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih ali preko spleta. Za mladoletne osebe od dopolnjenega 11. leta dalje lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopnik. Pri sklenitvi naročniškega razmerja potrebujete veljavni osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in svojo davčno številko.
Več Skrij

O starih paketih ORTO

Več o starih paketih ORTO si lahko preberete v Ceniku starih paketov za obstoječe porabnike.
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false