Paketi SVOBODNI

V življenju štejejo male zmage. Dosegajte jih z novimi paketi SVOBODNI z neomejenimi klici, SMSi in MMSi ter večjimi količinami prenosa podatkov - odslej ob polni hitrosti LTE omrežja vrhunskih komunikacij. Uživajte tudi v brezskrbni komunikaciji v EU ter izkoristite najboljše cene izbranih telefonov! 

 

 

FLEKSIBILNO
FINANCIRANJE

Sami izberete število mesečnih
obrokov in se odločite za poljubni
znesek predplačila telefona - za več
se pozanimajte na Si.mobilovih
prodajnih mestih.

 

ROAMING
Uživajte v brezskrbni
komunikaciji v državah EU.

 

DELJENJE PAKETA
Paketa SVOBODNI M in L lahko delite
z do 6 družinskimi člani.
Za vsakega dodatnega uporabnika
odštejete le 12 evrov na mesec.

 

POLNA HITROST
4G/LTE

Uživajte v brezskrbni komunikaciji
ob polni hitrosti LTE omrežja
vrhunskih komunikacij.

 

 

SVOBODNI S

izberi in sestavi paket

SVOBODNI M

izberi in sestavi paket

SVOBODNI L

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 19,99 €/m 24,99 €/m
19,99 €/m
39,99 €/m
24,99 €/m
Klici v vsa SLO omrežja, SMS in MMS
Prenos podatkov 3 GB 8 GB 15 GB
Hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mbit/s do 150/50 Mbit/s do 150/50 Mbit/s
Gostovanje - 1000 min
1000 SMS
1 GB v EU
1000 min
1000 SMS
2 GB v EU,
SRB in MK
Prenos izven zakupljenih količin 250 MB
za 1,99 EUR
250 MB
za 1,99 EUR
250 MB
za 1,99 EUR
Število SIM za souporabo ni na voljo 3
za 12 €/m (na SIM)
6
za 12 €/m (na SIM)
Število dodatnih SIM kartic za Paket 2. SIM 1 kartica za 5 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5 €/m (na SIM) do 3 kartice za 5 €/m (na SIM)
1 kartica je brezplačna
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 

Več o paketih SVOBODNI

Ponudbo za pakete SVOBODNI lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki Si.mobila. Navedene cene telefonov veljajo do 31. 10. 2016 oz. do razprodaje zalog, ob vezavi za 24 mesecev na paketih SVOBODNI. Cena telefona je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil, d. d.. Več informacij o telefonih po najboljših cenah je na voljo na 040404040, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v Si.mobilovem omrežju v posameznem obračunskem obdobju se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se avtomatično vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 250 MB za 1,99 €. Paket SVOBODNI M vključuje uporabo storitev v gostovanju, in sicer 1000 minut in 1000 SMS sporočil ter 1 GB prenosa podatkov na mesec v državah EU/EEA. Paket SVOBODNI L vključuje uporabo storitev v gostovanju, in sicer 1000 minut in 1000 SMS sporočil ter 2 GB prenosa podatkov na mesec v državah EU/EEA, Srbiji in Makedoniji. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Paketi SVOBODNI so namenjeni običajni uporabi storitev. Nad porabljeno količino enot, se storitve obračunajo po veljavnem ceniku. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete SVOBODNI veljajo splošna pravila, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi na voljo na 040404040, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Več o posebni ponudbi znižanih paketov SVOBODNI M in L

Ponudba zajema znižanje cen mesečne naročnine paketov v ponudbi Si.mobil d.d. za 1 leto po sklenitvi pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in sicer za pakete SVOBODNI M popust v višini 5 EUR in SVOBODNI L popust v višini 15 EUR. Navedena ponudba velja za vse nove in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječe naročnike Si.mobil d.d., ki s Si.mobil d.d. od 15. 2. 2017 do vključno 31. 3. 2017 sklenejo pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti z vezavo za 24 mesecev z nakupom izbrane naprave na zalogi ali s popustom na mesečno naročnino na paketih SVOBODNI M in SVOBODNI L. Do 40% nižje cene paketov za 1 leto lahko prejmejo novi in obstoječi naročniki Si.mobil d.d., ki izberejo popust na mesečno naročnino in v navedenem terminu sklenejo pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti z vezavo za 24 mesecev. Ugodnost predmetne ponudbe ni združljiva z drugimi promocijskimi ponudbami in akcijami Si.mobila, kar pomeni, da se popusti ne seštevajo (ugodnost predmetne promocijske ponudbe se torej ne sešteva z drugimi popusti na mesečno naročnino razen s popustom na mesečno naročnino po Pogodbi o zagotovitvi posebne ugodnosti). Vse cene vključujejo DDV. Za storitve veljajo Splošni pogoji in pogoji paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter ostalimi pogoji na voljo na 040404040 (brezplačna številka za Si.mobilove uporabnike), www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false