Amisov trojček

Pri Si.mobilu vam omogočamo tudi paket Amis TROJKA FLEX, kjer lahko združite televizijo, super hitri internet, fiksno in mobilno telefonijo. Paket AMIS Trojka Flex je sedaj na voljo po akcijski ceni 24,90 EUR na mesec, z vključenim popustom, ki ga kot Si.mobilov uporabnik obdržite za vedno!

Prvih 6 mesecev pa vam podarimo še dodatnih 5 EUR popusta na mesečno naročnino, da boste lahko že za samo 19,90 EUR na mesec uživali v popolni izkušnji televizije, interneta in telefonije!

AMIS TROJKA FLEX

 
  • Internet do 100 Mbit/s
  • Televizija do 200 programov in 7-dnevni časovni zamik / 3 mesece brezplačno
  • Brezplačna stacionarna telefonija v Sloveniji

Že od 19,90 EUR/mesec prvih 6 mesecev.
Nato pa 24,90 EUR/mesec - Si.mobil mobilni naročniki ZA VEDNO!

>> Več o paketu Amis Trojka FLEX

Ne ostanite brez Pop TV in Kanal A!

Od 16. januarja 2017 naprej, Pop TV in Kanal A ne bosta več na voljo preko sobne ali strešne antene.
Pravočasno si zagotovite drugo možnost sprejema.

Izberite paket Trojka Flex, ki poleg Pop TV in Kanal A vključuje še več kot 200 ostalih TV programov.

Ne ostanite brez Pop TV in Kanal A!

Kako do paketa Amis Trojka FLEX?

 

  Naročite na Amis.net

  Obiščite prodajna mesta Si.mobil

  Pokličite brezplačno številko: 080 20 10

Več o akcijski ponudbi

Akcija »Amis Flex – Praznična ponudba!«, ki zajema akcijske cene paketov Trojka Flex ali Trojka Optika FLEX z vključenim popustom v višini 9,00 EUR, ki se odšteje od redne cene mesečne naročnine paketov Trojka Flex ali Trojka Optika FLEX po vsakokratno veljavnem ceniku in velja v fiksnih xDSL in v optičnih omrežjih za izključno nove poslovne naročnike ter za nove zasebne naročnike oziroma tiste zasebne naročnike, ki so sicer že obstoječi, a nimajo aktualne vezave na fiksne storitve, internet, televizijo in fiksno telefonijo, vse ob pogoju sklenitve naročniškega razmerja za pakete Trojka Flex ali Trojka Optika FLEX z vezavo za 24 mesecev v obdobju 1.12.2016 do 31.1.2017. Navedeni popust se obračuna za obdobje 12 polnih mesecev od začetka naročniškega razmerja, za naročnike, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja Si.mobil d.d. (ne velja za predplačniške pakete, Simpl na račun in bob), pa se popust obračuna za celotno obdobje veljavnega naročniškega razmerja za mobilne storitve pri Si.mobil d.d. Akcija »Amis Flex – Praznična ponudba!« zajema tudi časovni preskok brezplačno za obdobje 3 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja pod enakimi pogoji, kot so navedeni zgoraj. Ponudba naročniških paketov FLEX ne velja za obstoječe poslovne uporabnike. Navedena  ponudba pomeni, da ima paket Amis Trojka FLEX v obdobju od 1.12.2016 do 31.1.2017 med trojčki fiksnih storitev interneta, televizije in fiksne telefonije, ki jih ponuja Si.mobil d.d., najnižjo ceno. Internet prinaša najvišjo možno dinamično hitrost interneta - uporaba maksimalne pasovne širine, ki jo omogoča obstoječa linija do 15 Mbit/s / 768 Kbit/s (ob sočasni uporabi storitve interneta, TV, telefonije, se hitrost porazdeli na vse storitve). Hitrost 100 Mbit/s je dosegljiva na optičnem omrežju ob nakupu dodatne opcije. Telefonija SLO – brezplačno vključuje 700 minut brezplačnih klicev v vsa slovenska fiksna omrežja ter brezplačne klice v lastnem fiksnem omrežju. Vse zgoraj navedene storitve so na voljo v skladu s tehničnimi zmožnostmi družbe Si.mobil d.d.. Vse cene vsebujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji in posebni pogoji paketov, ki so skupaj s ceniki, programskimi shemami in ostalimi pogoji ponudbe dostopni na www.amis.net ali na 080 20 10. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij