Akcije in ugodnosti

Ugodnosti

Uživajte na snegu in prihranite na Simobilovih smučarskih dnevih

S Si.mobilom je smučanje ugodnejše! Zagotovi si do 50% cenejše celodnevne smučarske karte za izbrana avstrijska smučišča.

Več
Posebna ponudba za člane društva Zveze gluhih in naglušnih Slovenije ter Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije

V sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije ter Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije smo na Si.mobilu pripravili posebno ponudbo.

Več
Brezplačna uporaba NLB Klika na mobilnem telefonu

Si.mobil je v sodelovanju z NLB pripravil posebno ponudbo. Vsem Si.mobilovim naročnikom omogočamo popolnoma brezplačen prenos podatkov v Sloveniji za dostop in uporabo NLB Klika na mobilnem telefonu.

Več
Naročniška ponudba za uporabnike predplačniških paketov

Vsi obstoječi uporabniki predplačniških paketov (HALO, SIMPL, SIMPL KIDZ), ki boste sklenili naročniško razmerje na enem izmed paketov za zasebne uporabnike (OSNOVNI, NESKONČNI, SENIOR ali ORTO), boste deležni posebnih ugodnosti.

Več
Predčasen nakup telefona

Odslej lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev že po šestih mesecih kupite nov telefonski aparat.

Več
Razčlenjen račun

Mesečno celovit in jasen pregled nad pogovori in vsemi dodatnimi storitvami.

Več
SIMPL Bonus klub

Program nagrajevanja SIMPL Bonus klub prinaša visoke nagrade v obliki sredstev, s katerimi vsak mesec avtomatično napolnimo vaš račun SIMPL.

Več
30-dnevni brezplačni preizkus

Uporabnikom omogočamo, da lahko brezplačno preizkusijo delovanje Si.mobilovih mobilnih storitev, ki jih ponujamo v sklopu naročniških paketov ORTO, OPTIMALNI, ULTIMATIVNI in SENIOR.

Več