Posebna ponudba za člane društva Zveze gluhih in naglušnih Slovenije ter Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije


 

V sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije ter Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije smo na Si.mobilu pripravili posebno ponudbo:

Mesečna naročnina 14,99 €
Klici v vsa slovenska omrežja
Sporočila SMS/MMS
Prenos podatkov 18 GB
Cena prenosa podatkov izven zakupljene količine 1 GB za 3 EUR
Dodatna SIM kartica za prenos podatkov na drugi napravi  brezplačno

 

Kako do ugodnosti?
Na kateremkoli Si.mobilovem prodajnem mestu predložite člansko izkaznico društva Zveze gluhih in naglušnih Slovenije, Zveze Društev gluhih in naglušnih Slovenije ali Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije.

Nakup telefona ali tabličnega računalnika z vrednotnico
Preverite odlično ponudbo telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih lahko kupite na obroke brez obresti.

Splošni pogoji posebne ponudbe za ZDGNS in ZDSSS

Ponudbo lahko od 19. 7. 2016 do 30. 6. 2017 izkoristijo vsi člani ZDGNS in ZDSSS, ki na Si.mobilovih prodajnih mestih (ponudba ni na voljo v spletni trgovini) predložijo člansko izkaznico svojega društva. Ponudba je na voljo za člane, ki so novi ali po pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki Si.mobila. Posebna ponudba vsebuje 5 EUR popusta na mesečno naročnino na paket Svobodni S in brezplačno opcijo 15GIGA. Po doseženi vključeni količini 18 GB prenosa podatkov (3 GB iz paketa in 15 GB iz opcije) v posameznem obračunskem ciklu se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se avtomatično vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 1 GB za 3 EUR v Si.mobilovem omrežju. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega cikla, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Ponudba ni združljiva z ostalimi Si.mobilovimi promocijskimi akcijami in popusti. Cene ostalih storitev, storitev v tujini, cene izven zakupljenih količin in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnine so na voljo na 040 40 40 40, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih.
Več Skrij