KV_SIMPL_OCT16_960x275px.jpg

SIMPL

Najbolj SIMPL predplačniški paket za takojšnjo in preprosto uporabo mobilnih storitev.

SIMPL je Si.mobilov predplačniški paket, ki omogoča takojšnjo in preprosto uporabo mobilnih storitev brez mesečne naročnine. Odlikujejo ga:

 • visok nadzor nad stroški,
 • anonimnost uporabe,
 • možnost uporabe v tujini in
 • mesečni bonusi za člane SIMPL Bonus kluba.

Ob nakupu paketa SIMPL poleg dobroimetja v višini 5 € prejmete kar 1 GB prenosa podatkov. Paket SIMPL vam je sedaj na voljo po znižani ceni le 6 € (redna cena 10 €).

Navedena ponudba in znižana cena SIMPL SIM paketa veljata do 31. 3. 2017 oz. do razprodaje zalog. Zakupljeni prenos podatkov je veljaven 30 dni tako v Sloveniji kot v ostalih državah Evropske unije (v državah EU se obračuna pribitek).

SIMPL razprodaje

SIMPLnet paket USB modem Huawei E3531i

SIMPLnet paket USB modem Huawei E3531i

24,90 € 12,45 €
Prosta prodaja
Barve na voljo
-50% -50%
Paket SIMPL Nokia 108

Paket SIMPL Nokia 108

29 € 14,50 €
Prosta prodaja
Barve na voljo
-50% -50%

1500 enot za 10 EUR ali plačevanje po porabi

Predplačniška tarifa SIMPL omogoča plačevanje po dejanski uporabi, za le 10 EUR pa lahko zakupite kar 1.500 enot, ki jih lahko poljubno porabite za klice v vsa slovenska omrežja, pošiljanje SMS in MMS sporočil ali prenos podatkov znotraj Slovenije oz. v EU/EEA, kjer se obračuna še pribitek.

Ob zadostnem stanju na predplačniškem računu se bodo enote zakupile samodejno, njihova veljavnost pa je 30 dni. Samodejni zakup enot si lahko poljubno vključite ali izključite preko SMS sporočila s ključno besedo, ki ga pošljete na številko 448.

 • Zakup1500 start - za vklop samodejnega zakupa 1500 enot.
 • Zakup1500 stop - za izklop samodejnega zakupa 1500 enot.

SIMPL zakup enot

Paket Zakup enot (min/SMS/MMS/MB) Klici v vsa omrežja Sporočila SMS/MMS Prenos podatkov Cena zakupa
SIMPL z zakupom enot 1500 10 EUR
brez zakupa enot 0,15 EUR/min 0,15 EUR 0,15 EUR/MB /
Paket Zakup enot (min/SMS/MMS/MB) Klici v vsa omrežja Sporočila SMS/MMS Prenos podatkov Cena zakupa
SIMPL z zakupom enot 1500 1500 1500 10 EUR
SIMPL brez zakupa enot 0,15 EUR/min 0,15 EUR 0,15 EUR/MB /

SIMPL tarife

Osnovna tarifa je SIMPL, vendar lahko naknadno izberete:

 • tarifo SIMPL KIDZ, ki jo priporočamo najmlajšim uporabnikom mobilne telefonije
 • tarifo SIMPL GLOBAL, za vse, ki uporabljate mobilne storitve tudi v tujini ali kličete iz Slovenije v tujino.

 

Menjava tarife je povsem enostavna. Obiščite moj.simobil.si ali pošljite SMS s ključno besedo na številko 448:

 • SIMPL - ključna beseda za prehod na predplačniško tarifo SIMPL.
 • SIMPL KIDZ - ključna beseda za prehod na predplačniško tarifo SIMPL KIDZ.
 • SIMPL GLOBAL - ključna beseda za prehod na predplačniško tarifo SIMPL GLOBAL.

SIMPL razprodaje

Akcijska cena paketov SIMPL SIM, SIMPL Nokia 108 in SIMPLnet z USB modemom Huawei E3531i velja do 31. 3. 2017 oziroma do odprodaje zalog. Cena vsebuje DDV. Navedena ponudba je na voljo na Si.mobilovih prodajnih mestih, v spletni trgovini in na številnih prodajnih mestih po Sloveniji. Ob nakupu paketa SIMPL poleg dobroimetja v višini 5 € prejmete kar 1 GB prenosa podatkov. 

Več Skrij

Posebni pogoji za predplačniški paket SIMPL

Ponudba novih SIMPL predplačniških paketov traja od 1. 6. 2016 do spremembe (v nadaljevanju: promocijsko obdobje). Ob nakupu SIMPL predplačniškega paketa uporabnik v promocijskem obdobju prejme prednaloženih 5 € dobroimetja (uporaba v skladu s posebnimi pogoji) ter 1 GB prenosa podatkov za 30-dnevno uporabo v Sloveniji. V primeru nakupa predplačniškega paketa SIMPL iz predhodne ponudbe Si.mobila, uporabnik prav tako prejme zgoraj navedeno dobroimetje ter prenos podatkov, v primeru nakupa SIMPL KIDZ SIM paketa iz predhodne ponudbe Si.mobila pa uporabnik prejme dobroimetje v višini 200 enot. Za predplačniške pakete veljajo Posebni pogoji za izvajanje predplačniški storitev in Posebni pogoji za izvajanje SIMPL KIDZ tarife, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven morebitno zakupljenih količin na voljo na 040404040, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Vklop ali sprememba paketa

Za prehod med predplačniškimi paketi uporabite ključno besedo, ki jo v sporočilu SMS pošljete na številko 448, ali pa preprosto pokličite številko 448 in sledite posnetim navodilom odzivnika.

 • SIMPL - ključna beseda za prehod na predplačniški paket SIMPL.
 • SIMPL KIDZ - ključna beseda za prehod na predplačniški paket SIMPL KIDZ.
 • SIMPL GLOBAL - ključna beseda za prehod na predplačniški paket SIMPL GLOBAL.
Klici in sporočila na številko 448 so brezplačni. Ob menjavi paketa se morebitni aktivni zakup izbriše, proste enote pa zapadejo. Pri prehodu na paket SIMPL ali SIMPL KIDZ se vključijo tudi samodejni zakupi 1500 oz. 200 enot.
Vsako polnjenje predplačniškega računa z vrednostjo 5 EUR ali več omogoča eno brezplačno menjavo paketa. Vsaka naslednja menjava brez predhodnega polnjenja znaša 2 EUR.
Več Skrij

Več o predplačniških paketih

Obračunski interval znaša 60/60 in pomeni, da se polno zaračunava vsaka začetna minuta pogovora. Obračunski interval pri prenosu podatkov v Si.mobilovem omrežju znaša 10 kB. Pri zakupu enot se vsak začetek podatkovne seje obračuna kot ena enota. SMS in MMS sporočila, poslana iz Slovenije v tujino, se obračunajo po ceni 0,1525 EUR na sporočilo.

Samodejne zakupe enot si lahko poljubno vključite ali izključite preko SMS sporočila s ključno besedo, ki ga pošljete na številko 448. Ključne besede so:

 • Zakup200 start - za vklop samodejnih zakupov 200 enot na paketu SIMPL KIDZ.
 • Zakup200 stop - za izklop samodejnih zakupov 200 enot na paketu SIMPL KIDZ.
 • Zakup1500 start - za vklop samodejnih zakupov 1500 enot na paketu SIMPL.
 • Zakup1500 stop - za izklop samodejnih zakupov 1500 enot na paketu SIMPL.

Vsako polnjenje predplačniškega računa s 5 EUR ali več, kot tudi vsaka nova aktivacija zakupa enot, omogoča podaljšanje veljavnosti predplačniškega računa za 90 dni in eno brezplačno menjavo predplačniškega paketa. Vsaka naslednja menjava brez predhodnega polnjenja ali zakupa enot znaša 2 EUR. Vse ostale storitve se obračunajo po veljavnem Ceniku. Za predplačniške pakete veljajo Posebni pogoji za izvajanje predplačniških storitev.

Vse navedene cene vsebujejo DDV. Paket SIMPL KIDZ je na voljo le na Si.mobilovih prodajnih mestih.

Več Skrij

Preverjanje stanja na predplačniškem računu

Če želite preveriti stanje na vašem predplačniškem računu, vtipkajte niz *448# in pritisnite tipko za klicanje. Lahko pa tudi pokličete na številko 448 in sledite navodilom odzivnika. Klici in sporočila na številko 448 so brezplačni.
Več Skrij

Polnjenje predplačniškega računa

Pri Si.mobilu vam omogočamo več načinov polnjenja predplačniškega računa:

 • SIMPL vrednostnice, so na voljo na številnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji in na bankomatih,
 • Elektronsko polnjenje s kreditno kartico ali preko vašega ponudnika internetnega bančništva.

Svoj SIMPL račun lahko napolnite tukaj.

Več Skrij

SIMPL Bonus klub

Članstvo v SIMPL Bonus klubu vam prinaša tudi do 20 % bonusa na mesečne polnitve predplačniškega računa in nagrade za zvestobo glede na čas, odkar ste z nami. Člane hkrati obveščamo o koristnih, pa tudi zabavnih novostih, popustih in nagradnih igrah. Za več informacij in registracijo obiščite stran: SIMPL Bonus klub.

Več Skrij

Storitev POLNI

Če ste Si.mobilov uporabnik, lahko napolnite predplačniški račun vaših otrok ali bližnjih tudi brez nakupa SIMPL vrednostnice. Enostavno pošljete sporočilo SMS in napolnite predplačniški račun s storitvijo POLNI.

Kako uporabljam storitev?
Poljuben znesek v evrih (npr. 1, 2, 5, 10), na predplačniški račun posredujete tako, da na številko 448 pošljete sporočilo SMS z vsebino:
POLNI znesek polnjenja telefonska številka poljubno besedilo
Znesek: Če ste Si.mobilov naročnik, lahko na izbrani predplačniški račun posredujete največ 40 EUR mesečno, če ste uporabnik predplačniškega paketa, pa največ 200 EUR mesečno. Poslano sporočilo SMS je brezplačno.
Besedilo: Poljubno besedilo je lahko dolgo največ 100 znakov.


Primer uporabe
Če želite napolniti predplačniški račun uporabnika s telefonsko številko 040123456, z zneskom v višini 7 EUR in mu hkrati zaželeti lepe praznike, na številko 448 pošljite naslednjo besedilo v sporočilu SMS:
POLNI 7 040123456 Lepe praznike!
Prejemniku se bo povečalo stanje na njegovem predplačniškem računu za višino zneska, ki ste ga posredovali. Hkrati pa bo dobil tudi vaše sporočilo SMS z naslednjo vsebino:
"Stanje na vašem SIMPL računu se je povečalo za 7 EUR! Lepe praznike!"

 

Dodatne informacije o storitvi POLNI
Uporabnikom, ki bodo prejeli sredstva na podlagi storitve POLNI, se bo podaljšala veljavnost predplačniškega računa za 90 dni, vendar le v primeru polnitve za 5 EUR ali več. Polnitev predplačniškega računa za 1, 2, 3 ali 4 EUR ne podaljša veljavnosti predplačniškega računa.

Storitev POLNI ne vpliva na seštevek mesečnih polnitev, ki so osnova za mesečno nagrado SIMPL Bonus kluba ali katerihkoli drugih ugodnosti z naslova nagrajevanja obstoječih uporabnikov.

Si.mobil d.d. ne odgovarja za zlorabo storitve POLNI s strani tretjih oseb, zato svetujemo vsem uporabnikom in Si.mobilovim naročnikom, ki storitve ne želijo uporabljati, da si s klicem na številko 040 40 40 40 blokirajo storitev POLNI.

Si.mobil d.d. bo uporabniku Si.mobila blokiral uporabo storitve POLNI najkasneje v 10 delovnih dneh, od dneva, ko smo prejeli zahtevo po blokadi.

Vse bremenitve storitve POLNI in morebitne zlorabe storitve POLNI s strani tretjih oseb, od trenutka, ko je bila zahteva po blokadi storitve sprejeta, do trenutka, ko je bila storitev POLNI uporabniku blokirana, je dolžan uporabnik poravnati v celoti.

Uporaba storitve POLNI je omejena na tri polnitve dnevno z iste številke.

Poslani znesek bomo odšteli z vašega predplačniškega računa oziroma obračunali na vašem naslednjem mesečnem naročniškem računu.

Več Skrij

Storitev NUJNO

Za vse uporabnike predplačniških paketov smo pripravili storitev NUJNO, ki omogoča pošiljanje brezplačnih sporočil SMS s prednastavljenim besedilom tudi takrat, ko je vaš predplačniški račun prazen.

Kako uporabljam storitev NUJNO?
Ko je vaš predplačniški račun prazen, enostavno pošljete sporočilo SMS na številko 448 z vsebino:
NUJNO št.prejemnika

Primer uporabe
Primer, ko želite obvestiti uporabnika s telefonsko številko 040555444, naj vas pokliče ali napolni vaš predplačniški račun: pošljite besedilo NUJNO 040555444 na številko 448.

Prejemnik bo dobil sporočilo SMS z naslednjo vsebino:
Poklici me, lahko pa mi napolnis moj SIMPL racun z SMS sporocilom s kljucno besedo POLNI Znesek MojaStevilka, ki ga posljes na 448.

Sporočilo SMS za storitev NUJNO lahko pošljete v katerokoli slovensko mobilno omrežje. Če prejemnik ni Si.mobilov naročnik ali predplačniški uporabnik, vas lahko le pokliče, ne more pa napolniti vašega predplačniškega računa.

Več Skrij