Akcije in uporabne informacije

Brez skrbi glede prenosa podatkov v tujini

Za povsem brezskrbno uporabo mobilnega interneta  v tujini si vklopite opcijo TUJINA 1GIGA. Za samo 9,99 EUR na mesec boste z vključeno količino 1 GB mobilnega interneta brezskrbno brskali po spletu v kar 7 državah: na Hrvaškem, v Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Bolgariji, Belorusiji in Liechtensteinu. 

Več
Nič več skrbi zaradi visokih stroškov v tujini

Svoj telefon lahko v tujini uporabljate enako brezskrbno kot doma. Uživjate v all-inclusive ponudbi klicev, SMS sporočil in mobilnega interneta s tarifo EU in BALKAN za le 4,99 EUR na dan uporabe v tujini. 

Več
Pred odhodom v tujino

Svetujemo vam, da se pred odhodom v tujino informirate o cenah pogovorov in storitev v tujih mobilnih omrežjih. Razmislite o vklopu ene izmed opcij, nastavitvi odzivnika ali cenovno najugodnejši izbiri operaterja in se tako zavarujte pred visokim računom.

Več
Raba telefona v tujini

Pred uporabo telefonskih storitev preverite izbiro operaterja. Za zagotavljanje varne rabe prenosa podatkov vam omogočamo limit za prenos podatkov v tujini, ob dosegu katerega vas obvestimo oz. vam onemogočimo nadaljnjo uporabo mobilnega interneta.

Več
Uporaba posebnih omrežij v tujini - letalo, ladja, satelit

Nekateri mobilni operaterji omogočajo gostovanje tudi na ladjah ali letalih. Tako lahko uporabljate storitve mobilne telefonije tudi v času križarjenja po svetovnih morjih ali jadranja nad oblaki.

Več
Koristni namigi in nasveti

Da vam pri načrtovanju dopusta ali poslovne poti stres ne bi uničil čarobnosti potovanja, smo za vas zbrali nekaj napotkov, ki vam bodo olajšali bivanje v tujini.

Več