Uživajte na snegu in prihranite na Simobilovih smučarskih dnevih

S Si.mobilom je smučanje ugodnejše! Zagotovi si do 50% cenejše celodnevne smučarske karte za izbrana avstrijska smučišča.

Cena celodnevne smučarske vozovnice za izbrani smučarski dan je 29 EUR za odrasle in 14 EUR za otroke (letniki 2002 do 2010). Izjemne cene veljajo le za Si.mobilove uporabnike, ki na prodajnem mestu Skipass predložijo Si.mobilov račun za opravljene storitve v preteklem mesecu ali račun SIMPL vrednotnice.

Termini smučarskih dni

Skupaj z nami lahko bele strmine obiščete v naslednjih terminih:

7. januar 2017 Mokrine (Nassfeld)
28. januar 2017 Bad Kleinkirchheim 
4. februar 2017 Turracher Höhe
18. februar 2017 Osojščica (Gerlitzen)
4. marec 2017 Katschberg

Prodajna mesta smučarskih vozovnic

Vozovnice za Si.mobilove smučarske dneve so vam na voljo na prodajnih mestih Skipass travel v Kranjski Gori, Koroška ulica 14 C, in na Hrušici pred predorom Karavanke, v stavbi bencinskega servisa Petrol v smeri Avstrije.

Obvezno je doplačilo kavcije v višini 5 EUR v gotovini za Key Card za vsako posamezno smučarsko vozovnico. Key Card lahko vrnete na blagajni smučišča, ali na prodajnih mestih Skipass travel. Na smučiščih veljajo redne cene. Vozovnice za leto 2016/17 lahko kupite vnaprej, vendar vračilo neporabljenih vozovnic, zamenjave, stornacije in refundacije niso možne.